NR. UNO

NR. UNO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 487 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nr. Uno. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 20:14 Duurt lang en was niet echt lekker
9 aug 2022 om 20:32 We hadden pasta met deeg besteld maar kregen er geen deeg bij. Had ook een shoarmapizza besteld met extra shoarma, kaas en champions. Maar moest de vergrootglas erbij houden om het te kunnen zien. Voor mijn niet bij Nr Uno
2 aug 2022 om 12:50 Duurde lang 2uur ze belde dat het 30 min extra duurde,ivm een ongeluk...Maar dat werd 1.5 uur. Aantal keer de zaak gebeld. Maar er werd niet opgenomen. Bij bezorging was de lazagne aangebrand, er zat geen boter en krudenboter bij het taaie stokbrood.
1 aug 2022 om 22:44 Ik had wel een beoordeling willen geven op het eten, als ik het gekregen had. Maar helaas. Dus VRESELIJK 2 uur wachten op een telefoontje dat de zaak dicht zit vanwegen een ongeluk. Ik ken p2000. Eindstand geen eten buiten een tosti en een zak chips
26 jul 2022 om 21:40 2 uur gewacht. Was wel lekker
25 jul 2022 om 19:39 We hebben 2 uur op de bestelling moeten wachten. En tussentijds nog 2x erachteraan gebeld waar de bestelling bleef…De bestelde pizza was vrij koud. De lasagne best wel warm. Smaak van beide was matig.
24 jul 2022 om 23:08 Oké, de calzone zag er niet uit als een. Maar als een dubbelgevouwen pizza met een Plak kaas erop. Het was wel lekker.
16 jul 2022 om 14:23 Vieste pasta ooit
15 jul 2022 om 21:23 Heerlijke pizza’s en pasta’s wederom.
11 jul 2022 om 15:02 Het eten is niet het geld waard. Weinig beleg, weinig tomatensaus. De bezorging was sneller dan aangegeven.
3 jul 2022 om 18:35 pasta is echt lekker hoor, maar de verwachte bezorgtijd was 17:30, is nogsteeds niet bezorgd (18:40). echt heel slecht.
3 jul 2022 om 12:16 Heerlijke pizzas! Lekkere dunne, krokante bodem. Het beleg is wat karig maar de smaak is alsnog top!